mylongwalkforme insamling till förmån för ME/CFS
X-ROADS

Idag gjorde jag på förmiddagen min 28 runstreakdag. Det innebär att jag har sprungit 28 dagar i sträck sedan nyår. Det var längesedan jag känt mig så fit. Ingen dag är den andra lik men det motstånd jag kände i början har övergått till en ren längtan efter att få ge sig iväg på nästa tur. Jag får dra i handbromsen lite. Jag behöver träning men jag behöver vila med. Jag måste vara klok. Hittills har det gått bra.

För en vecka sedan drog jag i handbromsen rejält när det gällde mitt engagemang på sociala medier. Jag kände mig mentalt trött. Omotiverad och kände att det började bränna mitt ljus i bägge ändarna. Nu skriver jag här och det kommer bli mer av den biten. Jag gillar bloggformatet. Här finns inte begränsningar i antalet bokstäver och ord som det gör på Instagram. Det har ofta varit frustrerande för mig. Jag tänker en sak. Tycker det blir bra men tvingas redigera ner texten till något som inte är dom ord som kom upp i mitt huvud från början. När man bloggar kommer inte den där förrädiska belöningen av likes och snälla kommentarer lika snabbt heller. Det som föder behovet. Alla vill vara älskade. Även jag.

Nu ska ni veta att det i bakgrunden sker saker. En del saker kan jag inte ta upp här i en blogg. De är fortfarande allt för osäkra och privata. Däremot kan jag berätta att hela lag WalkwithME är officiellt anmälda och upplagda som deltagare på Fotrallys hemsida. Ni kan kolla in oss här.

http://www.fotrally.se/lag

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ oss på sociala medier

Läs fler intressanta inlägg…

WALKWITHME 2020 – VI GÅR FÖR DOM SOM INTE KAN – Del1

WALKWITHME 2020 – VI GÅR FÖR DOM SOM INTE KAN – Del1

Vi rör oss för att vi kan. Vi gör det för att vi älskar rörelsen. Den energin det ger att förflytta sig till fots. Tillsammans i grupp för att det finns en kraft och en styrka i att promenera och utmana oss själva och varandra som ett lag. Vi gör det vid det här tillfället för att uppmärksamma sjukdomen ME/CFS och dom drabbade sjuka

läs mer
WALKWITHME 2020 – FÖRBEREDELSER

WALKWITHME 2020 – FÖRBEREDELSER

Vi är WalkwithME! Vi går för dom som inte kan...Dom ME sjuka... Torsdag den 25 juni, Lite svidig i halsen... "Det här känns ju inte bra... Tryck över bihålorna och snorig, lite svidig i halsen" Orden som står där på skärmen går inte att misstolka och jag tänker...

läs mer
Distanslöpning och Runstreak

Distanslöpning och Runstreak

En runstreak innebär att man springer en distans på minst 1,6 kilometer eller ca 20 minuter varje dag. Jag har nog under den här månaden sprungit i alla tänkbara väder och tider på dygnet.

läs mer

Stötta forskningen tillsammans med MylongwalkforME

För forskning | Mot ME/CFS

Share This

Dela inlägget

Genom att dela inlägget når vi fler personer som kan bidra till forskningen